TAK TIPU !! tambah income di rumah

Jumaat, 5 Ogos 2011

al kisah.. tudung kak senduk

Assalamualaikum…. J

Hari ni.. aku rasa mcm xbest jee.. bangun2 terus pening.. nak telan penadol, aku posa.. feeling angol tu aku bawak pg ofis.. sampai je kt ofis.. aku tengok, kerusi macam tilam, pc dh serupa bantal pelok.. rasa nak tidooooo :O Keja aku banyak.. tp aku malas nak buat.. pening lh katakan.. huhu..
Al kisahnya tek~ masa aku dh start nk buat keja.. aku tengok kakak sebelah aku perey alu ttak dpn pc.. apa kaa ? ohh.. mungkin ny ngga cita jepon nk d minat ny kali.. aku pun xtauk.. aku teruskan keja……
Tiba2 kakak ya pdh, ‘’leeya.. da ktk ngga email pasal tudung kak senduk ?’’.. adohah.. dh lh angol tk.. sapa gk kak senduk ya aee.. senduk nasi, ular senduk tauk aku.. ‘’belom kak..’’ then, ny swoh aku bkak email.. n thennnnnn… jumpa lah aku tek email d sent ny an aku.. 1..2..3 saat bacaan pertama aku masih blur.. gk angol bha.. masuk saat ke 4 aku dh mula syok.. *ae ehh.. len jk bunyi.. kui3~ nk d sent ny an aku ya, post dalam blog org yg m’gelarkan dirinya kak senduk.. tajuk : tudung dulu – dulu.. dah baca ? hehe.. tk link ny -----à http://meriahuoll.blogspot.com/2011/07/dutung-dulu2.html
Pey kluar biji  aek mata aku ttak.. ng lucu bh.. plus gk word d pkey ny chali da jk hahaha *opss.. tup sikit mulut.. cyesla.. aku bok kenal sapa kak senduk ya.. ngeh3.. Lam banyak2 tudung ya.. aku paling xbleh tahan tgok tudung kak senduk yg paling last tu.. hahaha..

Alu ilang pning  aku tek.. hihi.. mcm vaksin jk post kak senduk ya.. bok da semangat plh keja.. hehe.. akan tetapi.. jeng3~ bila dh pkul 11 lbh, ‘bateri aku dh mula weak’.. lam otak aku Cuma ada bantal~ tilam~ bantal~ tilam~ bantal~ abc~ tilam~ bantal~ tilam~
Aku call aunty, soh ambik.. sampai umah, bukan nya nak tido.. sambung gk baca blog si kak senduk tk tek.. alu xngantuk dh aku.. dh kol 1.30 bok mata aku layu.. mk tido~ p lambat dh nk trun keja.. last2.. aku pening sampai ke petang sebab mengantuk~ sekiannn.. J
*kau mampuu ? :p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan